O NAMA - OZONE GOLD

OZONE GOLD je linija jedinstvenih preparata rađena prema najsavremenijim standardima i namenjena je opštoj populaciji u cilju očuvanja zdravlja i nege lepote. Preparati ovog nemačkog brenda se proizvode u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom i najvišim standardima kvaliteta.

Glavni sastojci OZONE GOLD preparata su prirodno hladno ceđeno ekstra devičansko maslinovo ulje (EVOO), koje se dobija od sočnih i zrelih maslina sa mediteranskog podneblja i čist ozon (O3), koji se dobija posebnim tehnološkim postupkom.

 

KOZMETIČKA PRIMENA OZONA

Ozon je poznat po tome što eleminiše toksine. Iz tog razloga se u poslednje vreme najviše koristi u kozmetici lica i tela, gde je postao popularno sredstvo za podmlađivanje kože, potkožnih tkiva i oslobađanje od celulita.

Retko ko se od nas može pohvaliti besprekornim tenom i blistavom kožom lica i tela. Za kožu koja se bori protiv starenja, umora, prisustva toksina i raznih nepravilnosti, budućnost je već počela uz OZONE GOLD preparate.

Ozon ima višestruku primenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava većinu neželjenih bakterija, virusa i gljivica sa kojima se koža susreće. Time ozon štiti od zaraza, istovremeno ubrzavajući cirkulaciju i osvežavajući umornu kožu.

Ozon usporava ali i sprečava mnoge faktore starenja i procese razboljevanja koji se u organizmu dešavaju bez našeg znanja.

KAKO SU NAŠI PREPARATI NAPRAVLJENI

Da bi se postigli željeni pozitivni efekti OZONE GOLD proizvoda neophodni su bili:

  • Znanje
  • Iskustvo
  • Kreativni pristup
  • Tehnološke inovacije

Zahvaljujući tome količina ozona u ovim preparatima i regenerativnim kremama je značajno viša u poređenju sa drugim ozonizovanim kremama i gelovima. Kreme sa medicinskim ozonom ubrzavaju cirkulaciju krvi, a time lakšu i bržu dezinfekciju i ozdravljenje površine kože.

One pomažu ćelijama kože da se brzo obnove, a sve to zahvaljujući visokom sadržaju kiseonika. Proces proizvodnje je potpuno prirodan.

One ne sadrže aditive, hemikalije, konzervanse ili stabilizatore. Proizvodi sa ozonom imaju izrazite antioksidativne osobine.